Donderdag 29 november was de afsluiting van de actie Sint Deelt Uit voor de Voedselbank Zutphen.
Burgemeester Annemieke Vermeulen van Zutphen reikte namens de Stichting Sint Deelt Uit het eerste speelgoedpakket uit aan Jaap Koning van de Voedselbank Zutphen.

De actie Sint Deelt Uit is bedacht door ondernemers Patrick van den Brink van Reclamestudio Lutim uit Zutphen en Maarten van Kranenburg van Media Productiebedrijf Makra Media uit Duiven. Zij willen met Sint Deelt Uit de kinderen van de Voedselbank ook een mooie Sinterklaas geven.

Sint Deelt Uit heeft voor alle kinderen van de Voedselbank Zutphen een speelgoedpakket gemaakt. In Zutphen leven zo’n 200-250 gezinnen van de Voedselbank, waaronder zo’n 100 kinderen.

De actie wordt ondersteund door meer dan 25 bedrijven, waaronder Mepal, Auto Service Eefde, Bengel Kindermode, Zorgboerderij Cortenoever, Velpa, Dino Toys, De Ruif Catering en Notaris Hulleman.

De drukbezochte uitreiking was een succesvol einde van de actie voor dit jaar. Sint en Piet waren blij met alle hulp van de Stichting en gaven de aanwezige kinderen een onvergetelijke avond.

De Voedselbank Zutphen zorgt ervoor dat alle kinderen die worden ondersteund een fantastisch cadeaupakket ontvangen van Sinterklaas.

Share This