SINT DEELT UIT

​Met de actie Sint Deelt Uit krijgen gezinnen met kinderen die worden ondersteund door de Voedselbanken Zutphen, Lochem, Brummen en Eerbeek een mooi speelgoedpakket van Sinterklaas.

De actie is in 2018 opgezet door het Creatieve Mediabureau Lutim van Maarten van Kranenburg en Patrick van den Brink. Na het grote succes vanaf 2018 wordt de actie in 2023 voor de 6e keer gehouden.

In 2018 was onze gast burgemeester Annemieke Vermeulen van Zutphen. In 2019 was dit Johan Vlemmix, na zijn deelname aan Steenrijk Straatarm.

In 2020 en 2021 was er helaas geen afsluitingsavond i.v.m. corona.

De pakketten gevuld met speelgoed, gesponsord door ondernemers, worden afgeleverd bij de Voedselbank. Zij zorgen ervoor dat de cadeaus terechtkomen bij alle gezinnen die worden ondersteund door de Voedselbanken Zutphen, Lochem, Brummen en Eerbeek. Ook jij kunt meehelpen om van Sint Deelt Uit weer een groot succes te maken, doe nu mee!

“Als ondernemers willen we graag iets doen voor de maatschappij en daarom hebben we Stichting Sint Deelt Uit opgericht. Wij hebben zelf ook kinderen en met deze actie willen we gezinnen die het financieel moeilijk hebben een extra steuntje in de rug geven. Wij vinden dat ieder kind een mooie pakjesavond verdiend!”

Maarten van Kranenburg & Patrick van den Brink

Stichting Sint Deelt Uit
Pollaan 60 A
7202 BX Zutphen
info@sintdeeltuit.nl
0575 - 218 110

KVK 73200212

Schrijf je in voor de nieuwsbrief