SINT DEELT UIT

​Met de actie Sint Deelt Uit krijgen gezinnen met kinderen die worden ondersteund door de Voedselbank Zutphen een mooi speelgoedpakket van Sinterklaas. De actie is in 2018 opgezet door Maarten van Kranenburg en Patrick van den Brink van Reclamestudio Lutim uit Zutphen. Na het grote succes van de eerste editie wordt de actie in 2019 verder uitgebreid. 

In 2018 reikte burgemeester Annemieke Vermeulen van Zutphen namens Sint Deelt Uit het eerste speelgoedpakket uit aan Jaap Koning van de Voedselbank Zutphen. Onder toeziend oog van vele aanwezigen waaronder Sint en Piet en diverse media werd de eerste editie succesvol afgesloten.

De pakketten gevuld met speelgoed, gesponsord door ondernemers, worden afgeleverd bij de Voedselbank. Zij zorgen ervoor dat de cadeaus terechtkomen bij alle gezinnen die worden ondersteund door de Voedselbank Zutphen. Ook jij kunt meehelpen om van Sint Deelt Uit weer een groot succes te maken, doe nu mee!

“Als ondernemers willen we graag iets doen voor de maatschappij en daarom hebben we Stichting Sint Deelt Uit opgericht. Wij hebben zelf ook kinderen en met deze actie willen we gezinnen die het financieel moeilijk hebben een extra steuntje in de rug geven. Wij vinden dat ieder kind een mooie pakjesavond verdiend!”

Maarten van Kranenburg & Patrick van den Brink