Lutim Creatief Mediabureau doet mee aan Sint Deelt Uit!

dec 6, 2022

Waar is Lutim goed in? In het verzorgen van je totale communicatie!

Van visitekaartjes tot een fotoshoot en van een brochure tot een promotiefilm. Wij kunnen je complete communicatie uit handen nemen.

Klanten komen vaak bij ons binnen voor een éénmalige opdracht, maar dit groeit vaak uit tot de totaalcommunicatie.

Van de opmaak en het verzorgen van het drukwerk, het maken en beheren van de website en social media tot content creatie door middel van het maken van foto’s, video’s en het schrijven van teksten.

1 van onze specialiteiten zijn evenementen. Van de Nationale Bokbierdag tot het Chocolade Festival. En van de Zutphense Scheurkalender tot onze eigen Stichting Sint Deelt Uit.

Met Sint Deelt Uit zorgen we ervoor dat alle kinderen die worden ondersteund door de Voedselbank Zutphen, Brummen, Lochem en Eerbeek een speelgoedpakket krijgen met Sinterklaas.

Dit jaar organiseerden we Sint Deelt Uit voor het 5e jaar. De afgelopen weken is ons team druk geweest met het maken van foto’s en video’s bij deelnemende bedrijven, het schrijven van teksten en het bijhouden van de website en social media. Maar daarnaast ook het uitzoeken van honderden stuks nieuw speelgoed en het inpakken van alle dozen. En als klap op de vuurpijl onze relatieavond met o.a. een gesprek tussen Karin Derksen (Directeur Kindcentrum De Waaier), Angela Bossenbroek (Eigenaar Favorabel – Meest Sociale Werkgever 2022) en Ernst van der Vlist (Penningmeester Voedselbank Zutphen), gepresenteerd door Marlies Claasen.

Door de constante media-aandacht konden we dit jaar rekenen op een recordaantal sponsoren en ook een recordaantal speelgoedpakketten uitreiken. En daar doen we het allemaal voor!

Wil jij meer weten over het promoten van jouw product of bedrijf of ook je communicatie of PR uitbesteden?
Neem dan contact met Lutim op. Tel: 0575 218 110 of info@lutim.nl

 

Stichting Sint Deelt Uit
Pollaan 60 A
7202 BX Zutphen
info@sintdeeltuit.nl
0575 - 218 110

KVK 73200212

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

    Share This