In een mooie boerderij, gelegen in de buurtschap Cortenoever (gemeente Brummen), runnen broer en zus Van Agtmaal, Werk- en Zorgboerderij Cortenoever. Ze zijn samen opgegroeid op deze boerderij. Allebei hebben ze ervaring in de zorg met verschillende doelgroepen, o.a. mensen met een verstandelijke handicap, jongeren met autisme of met gedragsproblematiek. Vanuit deze mooie, landelijke plek verrichten zij de werkzaamheden op de Zorgboerderij. “Het belangrijkste hier is, dat iedereen zich op z’n plek voelt, gewaardeerd wordt en plezier heeft in het werk”, zegt Roel.

Het was voor Roel en Elly dan ook geen moeilijk besluit op mee te doen aan de actie ‘Sint Deelt Uit’. ‘Sint Deelt Uit’ deelt speelgoedpakketten uit aan alle kinderen die worden ondersteund door de Voedselbank Zutphen. Deze speelgoedpakketten worden samengesteld op basis van donaties. “Zo zorgen wij ervoor dat alle kinderen bij de Voedselbank Zutphen een mooi cadeaupakket krijgen van Sinterklaas”, aldus Patrick van den Brink. Hij is samen met Maarten van Kranenburg bedenker van de actie.

“Vanuit onze visie vinden wij het heel belangrijk dat niemand in de maatschappij wordt overgeslagen. Wij helpen graag mee met deze mooie actie, om Sinterklaas een handje te helpen”, aldus Elly. Op Werk- en Zorgboerderij Cortenoever worden alle speelgoedpakketten ingepakt door cliënten en vrijwilligers.

Patrick en Maarten werken veel samen en zo kwamen zij op het idee voor ‘Sint Deelt Uit’. “Patrick runt Reclamestudio Lutim in Zutphen en ik heb een Media Productiebedrijf, genaamd Makra Media, in Duiven. Wij hebben zelf ook kinderen en als ondernemers willen we gezinnen die het financieel moeilijk hebben een extra steuntje in de rug geven”, zegt Maarten.

Voor meer informatie over Sint Deelt Uit:

www.sintdeeltuit.nl
info@sintdeeltuit.nl
06 21 25 38 77 (Maarten)

 

Share This